Årets siste fryd kommer på en mandag, og på årets siste dag til og med.??

Oppstartsåret 2017 har vært en begivenhetsrik reise for Smart Transport?, og mye spennende har skjedd det siste året. For å stake ut kursen Smart opprinnelig skulle ha med noen få budbiler, kjøpte vi tidlig flere biler. Hentet inn flere kontrakter på rekordfart?.

Å være en liten transporttør kan nemlig være en krevende øvelse?‍♂️. Det kan gå fra ekstase om formiddagen til fortvilelse om ettermiddagen, alt etter hvordan dagen/e utartet seg, hver eneste dag. Noe alle våre ansatte håndterte strålende! Vi har blitt en sammensveiset gjeng, som utfyller hverandre på de oppgaver som må gjøres i den daglige oppdragsmengde vi har. Det er viktig å ha det gøy på jobben, selv om det går en kule varmt innimellom?

Vi driver i en bransje? med hyppige endringer, som krever at vi følger? med på trender og utvikling, hele tiden. Vi har en genuin interesse og glede av å hjelpe våre kunder med å være konkurranse dyktige innen sitt felt.

Smart Transport ser frem til 2019, og hva det året måtte by på av utfordringer, gleder, ny kunnskap og lærdom.

Nå ønsker vi å takke alle våre kunder, samarbeidspartnere, venner og familie for året som har gått, og ønske dere et fantastisk godt nyttår. Måtte alle deres ønsker for 2019 gå i oppfyllelse.